Download Brandweerman Sam - Helden van de storm
Brandweerman Sam - Helden van de storm
Brandweerman  Sam - Helden van de storm
Sam de brandweerman woont in het aan zee gelegen plaatsje Piekepolder. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, s...
Sam de brandweerman woont in het aan zee gelegen plaatsje Piekepolder. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, soms geholpen door helikopterpiloot Tom.

Brandweerman Sam is dapper, bescheiden en betrouwbaar. Hij stelt zijn leven in dienst van anderen en iedereen in Piekepolder weet dat niets Brandweerman Sam te veel moeite is. Sam rijdt in de brandweerauto Jupiter, de trots van de brandweer van Piekepolder.

Sams broer Karel is een plaatselijke visser en Sam is een leuke en aardige oom voor Sara en Jaap, de kinderen van Karel.

Sam staat erom bekend dat hij het hoofd koel houdt in kritieke situaties. Alleen wanneer hij echt verrast is, roept hij ""Alle branden van Londen nog aan toe!

Vergeet je niet te abonneren op WildBrain Nederlands!

Wij uploaden DAGELIJKS de beste tv-programma’s voor kinderen - zowel clips als hele afleveringen van de beste series!
Bekijk afleveringen van je favoriete helden en ontdek nieuwe karakters met shows als Teletubbies, Brandweerman Sam, Larva, Caillou, Polly Pocket, Eena Meena Deeka en nog veel meer.

Laat een berichtje achter met wat jij graag op WildBrain zou willen zien!
Show more
Loading...
You are about to download a video in MP4 format.
If you'd like to adjust the format or resolution, just select it here
Download
Download has already started, please wait 10 Seconds
Youtube Vimeo Metacafe Flicker Photobcket Dailymotion Google video Youku 56.com Break Ustream Xhamster Wat Wrzuta Worldstarhiphop Web of Stories Washington Post Vk Vidme Video Mega Videa Viddler Vee HD Twitter Facebook USA Discovery
Loading...