Download Buurman en Buurman De Waterleiding
Buurman en Buurman De Waterleiding
Buurman en Buurman   De Waterleiding
Meer over buurman en buurman(merchandise, info):
http://bit.ly/buurmanenbuurman


Vergeet niet te abonneren op ons ‘’Buurman en Buurman Kanaal’’!

Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat)...
Meer over buurman en buurman(merchandise, info):
http://bit.ly/buurmanenbuurman


Vergeet niet te abonneren op ons ‘’Buurman en Buurman Kanaal’’!

Buurman en Buurman (oorspronkelijk Pat a Mat) is een Tsjecho-Slowaakse poppenanimatieserie van Lubomír Beneš over twee onhandige maar vindingrijke klussers. Tussen 1976 en 2011 zijn er 86 afleveringen gemaakt. De Nederlandse versie verscheen vanaf 2006 op dvd.

Eerst werd de serie door de NCRV zonder begeleidende stemmen op de buis gebracht onder de titel De twee stuntels. Later werd Pat & Mat alsBuurman en Buurman door de VPRO uitgezonden in diverse kinderprogramma's, waaronder Bij Nieuwegein rechtsaf en Villa Achterwerk. De stemmen in deze Nederlandstalige versie worden verzorgd door Kees Prins en Siem van Leeuwen.

In elke aflevering klussen beide buurmannen, maar dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter. Gelukkig weten ze op het eind meestal een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het!") roepen. In de Nederlandse vertaling bleef deze kreet gehandhaafd, ook wel eens als: "Zoals de Tsjechen zeggen: A je to!" Soms denken ze dat iets lukt, maar lukt het toch niet. Soms is op het einde van een aflevering, waaronderBehangen en De sleutel, het probleem nog steeds niet opgelost.

In de Nederlandse versie praten de twee buurmannen, dit is in andere landen niet het geval.
Show more
Loading...
You are about to download a video in MP4 format.
If you'd like to adjust the format or resolution, just select it here
Download
Download has already started, please wait 10 Seconds
Youtube Vimeo Metacafe Flicker Photobcket Dailymotion Google video Youku 56.com Break Ustream Xhamster Wat Wrzuta Worldstarhiphop Web of Stories Washington Post Vk Vidme Video Mega Videa Viddler Vee HD Twitter Facebook USA Discovery
Loading...