Download CLEAN BANDIT - SYMPHONY (VERSI JAWA ) - Gafarock
CLEAN BANDIT - SYMPHONY (VERSI JAWA ) - Gafarock
CLEAN BANDIT - SYMPHONY (VERSI  JAWA ) - Gafarock
Ini adalah salah satu lagu populer barat yang liriknya puitis dan tidak porno, kali ini gafarock mencoba membuat cover fersi terjemah. ojo lali SUBSCRIBE Channel iki, dan Subscribe juga Channel 3D Art...
Ini adalah salah satu lagu populer barat yang liriknya puitis dan tidak porno, kali ini gafarock mencoba membuat cover fersi terjemah. ojo lali SUBSCRIBE Channel iki, dan Subscribe juga Channel 3D Art Eko Prabowo Subyantoro yang uda collab bareng Gafarock dalam karya video mereka di video klip ini. Subscribe disini : https://www.youtube.com/channel/UCkHlBrQwTYLfKAj9fgcZvFw

Lirik :
Clean bandit - Shympony (versi jawa)
GAFAROCK

Wis tak rungokke simponi
Sak durunge sing tak rungu meneng
Bungah kanggo kwe lan aku
Lan Kabeh laras iku langgeng
Uripo melokno aku
Tros kwe teko ngeculno aku
Nyanyi awakku dhewe
Ra nemu kunci tanpo kowe

Lan gendhingmu iki dibaleni
Lan aku jogedan neng jantungmu
Pas kowe lungo, aku ngroso sepi
ancen sejatine

aKu mung pengin melok neng simponi
Raket aku ojo diculno
Simfoni
Koyo gendhing tresno neng radio
Raket aku ojo diculno

Spurane yen kebangeten
Bendino kowe ngobati aku
Yen pas bejaku wes entek
Ra kepikir nemu roso iki

mergo wis krungu simponi
Sak durunge sing tak rungu meneng
Bungah kanggo kwe lan aku
Lan Kabeh laras iku langgeng
Show more
Loading...
You are about to download a video in MP4 format.
If you'd like to adjust the format or resolution, just select it here
Download
Download has already started, please wait 10 Seconds
Youtube Vimeo Metacafe Flicker Photobcket Dailymotion Google video Youku 56.com Break Ustream Xhamster Wat Wrzuta Worldstarhiphop Web of Stories Washington Post Vk Vidme Video Mega Videa Viddler Vee HD Twitter Facebook USA Discovery
Loading...