Download GTA San Andreas šifre za vozila drugi deo
GTA San Andreas šifre za vozila drugi deo
GTA San Andreas šifre za vozila drugi deo
GTA San Andreas šifre za vozila drugi deo
Grand Theft Auto: San Andreas је пети наставак игре „Grand Theft Auto“. Издавач је компанија Рокстар гејмс (енгл. Rockstar Games), а игра је објављена 2004. године за конзоле, односно 2005. за рачунар.

Мапа игре се базира на измишљеној држави САДа - Сан Андреас - која се састоји од три калифорнијска града, Лос Сантоса (Лос Анђелес) и Сан Фиера (Сан Франциско), Лас Вентураса (Лас Вегас), околних села, планине Чилијад, Области 69 (Област 51), околних шума и пустиња.

Лос Сантос је гангстерски град са три банде: Гроув Стрит Фемилис (енгл. Grove Street Families), у којој се налази главни играч ове приче и у којој су чланови зелени, Баласи (енгл. Ballas), који желе да истребе Гроув Стрит Фемилис и љубичасте су боје, споредна банда Лос Сантос Вориоси (енгл. Varrios Los Aztecas) чији су чланови тиркизно плави, и Вагоси (енгл. Los Santos Vagos), који су највећи непријатељи Лос Сантос Вориорсима, жуте су боје.

Сан Фиеро је нормалан град, са великим зградама, хипицима и пар банди: Сан Фиеро Рифи (енгл. San Fierro Rifa), која је слична Лос Сантос Вориосима, Триаде(енгл. Triads), који више изгледају као мафија него банда, и осталим.

Лас Вентурас је окружен пустињом, са доста казина, и то је дефинитивно најосветљенији град у Сан Андреасу. У његовој околини се налази база Област 69, из које играча нападају топови уколико покуша да прелети изнад, а када покуша да уђе у њу, добије пет тражених звездица.

Мапа Сан Андреаса је досад највећа игра у GTA игрицама, чак је већа од Либерти Ситија у Grand Theft Auto IV.

I do not own anything, all rights goes to the owner this purpose of the video was just for fun and entertainment.
Show more
Loading...
You are about to download a video in MP4 format.
If you'd like to adjust the format or resolution, just select it here
Download
Download has already started, please wait 10 Seconds
Youtube Vimeo Metacafe Flicker Photobcket Dailymotion Google video Youku 56.com Break Ustream Xhamster Wat Wrzuta Worldstarhiphop Web of Stories Washington Post Vk Vidme Video Mega Videa Viddler Vee HD Twitter Facebook USA Discovery
Loading...